Virginia

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Virginia

Ingatlan eladó Virginia

Délkeletre fekszik Virginia, délnyugat Kentucky, északnyugat Ohio, északon északon Pennsylvania, északkelet Maryland.

Szüksége van egy csendes helyen élni? Ingatlanokat keres Virginia területén? Akkor nem tud információt szerezni az ingatlanpiacról, hanem földrajzáról, kultúrájáról, szokásairól és hagyományairól is.
Virginia az Egyesült Államok délkeleti részén fekvő állam, és kiterjed a Chesapeake-öbölről az Appalachiakra, hosszú atlanti partszakaszon. Ez az egyik első tizenhárom amerikai gyarmat, a történelmi műemlékek, mint például Monticello, Thomas Jefferson alapító atyja híres Charlottesville ültetvénye. Jamestown Settlement és Colonial Williamsburg élő múzeumok.

2017 látta lakásárak megy fel és le Észak-Virginia, és az előrejelzések azt állítják, hogy a Virginia ingatlanpiac fenntartja ezt a tendenciát 2018-ban. Ez egy piac kedvező az eladónak a Virginia állam ebben az évben, de jelenleg alacsony kamatlábak ugyanakkor jó idő a vásárlók számára.

Mindig vannak olyan tényezők, amelyek befolyásolják az ingatlanpiacot egy adott területen. Otthon vásárlása mindig is jó befektetés volt, nem csak az eszközökhöz való hozzáadáshoz, hanem az adózási adókedvezményekhez is.

A Virginia 2018-as ingatlanpiacát befolyásoló tényezők számos tényezőt jelentenek, és fontos, hogy tudd meg, hogy szeretne-e költözni, és ha Virginiában értékesítenek ingatlanokat.

Virginia ingatlanpiacán már 2018-ban emelkedik, és úgy tűnik, hogy folyamatosan javul 2017-hez képest.

Dél-Virginia alacsonyabb átlagos piaci árat kínál az otthonok számára. A házak az elmúlt hónapokban szokatlanul hosszú ideig maradtak, akár 55 napig. Ez azonban 10% -os csökkenés az előző évhez képest. Ez a százalékos arány könnyen megváltozhat, mivel csökken a lakhatási költségek.

A Virgin-szigeteki Szövetség a Realtor harmadik negyedéves jelentésében kimutatta, hogy Virginia-ban értékesített új ingatlantulajdonosok nehezen találják meg az átlagos lakásárakat. Ez azt jelenti, hogy ez egy jó piac az eladók és az emberek számára, hogy pénzt fektessen be ingatlan eladó Virginia, de nincs sok azok számára, akik megfizethető otthon. Mindazonáltal az értékesítés 2017 végén növekedett, valójában a piaci volumen az év eleje óta 8% -os növekedést mutatott.

Ha keres Virginia ingatlan eladó, akkor tudnia kell, melyik a legjobb két helyen él Virginia.

Virginia kínál strandok, hegyek és még sok más. Amikor jössz vásárolni eladó ingatlan Virginia van egy pár helyen, hogy fontolja meg előtt.

Az egyik ilyen hely Virginia Beach.

A Virginia Beach terület átlagos ingatlan értéke, amely az elmúlt évben több mint 2% -kal nőtt. 2018-ra várhatóan 1,5% -os növekedés várható.

Egy másik szép hely, ahol eldöntenek, hogy élni és keresni eladó ingatlan Virginia van Fairfax County.

Tavaly júliusban a Fairfax megyei lakások átlagos eladási ára 6% -kal növekedett. A jelenlegi átlagos eladási ár 3% -kal alacsonyabb, mint júniusban.

  •  
    Virginiaba költözés. Expatriate és Virginiaban él

      Azáltal, hogy folyamatosan elemezzük a különböző államokat, amelyek a csodálatos amerikai nemzetet megszilárdítják, nem biztos, hogy egyáltalán laknánk. A keleti parton valójában egy egyedülálló valóság létezik, amelyet felfedezni kell. Az egyik első tizenhárom amerikai kolóniában, amelye ...

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 36451

Eladás Lakóautó, Virginia, Richmond, Richmond, Virginia Gateway Seaport

1,086,120.83HUF
Eladás
Lakóautó

1.86 m²
TUDJA MOST, AMELY 100% -OT LEHETSÉGES MILYEN VENDÉGEK A MODERN TARTÁLYHÁZ AMERIKÁBAN, ÉS CSAK 7 DAYS KÉPVISELET A KUBA-T? ! A SPANISH OLVASÓK ÉS A...
Cod. 11645

Eladás Villa, Virginia, Virginia Beach, Virginia Beach, Virginia Beach

689,274,000.00HUF
Eladás
Villa

610 m²
Az egész ingatlan "
UNAVAILABLE
Cod. 11091

Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Virginia, Richmond, Richmond, Horn Habor area

160,383,842.30HUF
Eladás
Egyéb (kereskedelmi ingatlan)

5 m²
Waterfront, House
UNAVAILABLE
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB